Tryksagsleverandøren som oversteg alle forventninger

0

Til dagligt driver jeg en virksomhed, som er i en rivende udvikling. Det betød, at vi med tiden fik større og større behov for tryksager og lignende, som blev en integreret del af vores forretning. Jeg er godt klar over, at betegnelsen tryksager er ganske bred, men hovedsageligt var det messe- og udstillingstryk, som vi skulle bruge. Til dette fandt vi en super leverandør, som endte med at overstige mine forventninger til en sådan leverandør. Her er hvorfor.

 

Fra udstillingssager til meget mere end det

I starten var det som sagt bare produkter til udstilling og messer, men faktisk så spredte virksomhedens behov sig hurtigt. Det var dels på grund af den kvalitet, som vi opdagede, at den nye leverandør kunne trykke forskellige sager i, og dels på grund af det samarbejde, som vi oplevede. For er der noget man som forretningsdrivende ikke har lyst til at bruge sin tid på, så er det at skulle klage og returnere dårlige leverancer, eller bøvle med leverancer, som ikke kommer til tiden. Alt dette har vi i hvert fald sluppet for med denne leverandør, som vi har været upåklageligt tilfredse med at have som samarbejdspartner.

 

Ligeledes, så er endnu en årsag til tilfredsheden, at de har en nem og effektiv prisberegner, som har sparet mig for megen tid og energi. Der er ikke noget bedre, end når noget så relativt banalt, men stadig vigtigt, kan blive bestilt og overskuet ganske nemt. På den måde er der energi og overskud til alle de andre ting, som er vigtigere for forretningen i sig selv.

 

Stor tilfreds spredte sig også til privaten

Faktisk, så var jeg personligt så imponeret af kvaliteten og prisniveauet hos leverandøren, som i øvrigt hedder Trykpriser.dk, at jeg også fik trykket grafik til hjemmet. Fordi der var så god kvalitet i deres produkter, så var det egentligt oplagt at få printet hos dem. Resultatet blev fremragende, så deres tryksager kan også sagtens blive vist frem i dit eget hjem!

Share.

About Author

Comments are closed.