Tryk på sensationen, tryk på

0

Det sang Shubidua for mange år siden, og ja det har nu ikke ændret sig, plakater er stadig en af de bedste måder, du kan få dit budskab igennem på, så jeg vidste, at da vi skulle til at præsentere den sidste nye fodboldtrøje, så var vi nødt til at få nogle plakater op i lokalområdet, for ellers ville der ikke komme mange og kigge på dem. Og vi skulle jo gerne have solgt dem alle, så vi kunne sende det lokale lilleputhold til forårsstævne i Spanien.

Tryk af plakater

Vi undersøgte markedet, men der var mange om buddet, og mange som lovede guld og grønne skove. Men det eneste, som vi ledte efter, var tryk af plakater, som viste, hvor vi skulle være, så vi kunne holde vores arrangement.

En fodboldkollega foreslog, vi skulle prøve at undersøge om Trykpriser måske ikke havde det, som vi ledte efter, og jo det var da netop det, de havde. Vi tog en hurtig snak med kundeservice og fik sammen fundet et godt tema til de 20 plakater, som vi skulle bruge.

Flot og stilfuldt resultat

Plakaterne, som vi bestilte, var enkle med det klare budskab, at vi skulle sælge nogle trøjer og give drengene og pigerne i lilleputafdelingen et minde for livet.

Trykpriser leverede et superprodukt, og takket være dem fik vi plakater op ved stationen og ved busstoppesteder, så alle trøjerne blev solgt. Virkelig dejligt med et firma, som leverer topkvalitet, hurtigt og effektivt. De holdt sig til det, vi gerne ville have, og de var gennem hele processen klar med råd og vejledning, så plakaterne kom til at tage sig så flot ud, som det var muligt. Jeg ved da, at jeg med sikkerhed vil gøre brug af Trykpriser, når jeg med mit eget firma skal på messe om nogle måneder, for det er jo med at blive set, og det er de helt klar til at levere.

Share.

About Author

Comments are closed.