Skattejagt på firmadagen

0

Jeg ved, at de fleste medarbejdere helst vil være den årlige firmadag foruden, for de fleste føler, at de skal sidde og lytte til noget, der ikke er relevant nok, eller at der ikke er fokus på lige det, de skal bruge i deres hverdag. Jeg vil helst ikke have medarbejdere, der hellere ville bruge dagen på arbejde. a som leder lyder det skørt, men hver eneste dag må gerne give noget nyt for alle.

Underholdning i stedet for ren læring

Jeg besluttede derfor, at dette år ikke skulle være oplæg og derefter gruppeøvelser med det, der netop var blevet snakket om. Dagens øvelse skulle være en skattejagt med forskellige opgaver undervejs. Selvfølgelig med præmier til vinderne, og at jeg samtidig kunne snige samarbejde ind i det her, det ville så være min gevinst.

Jeg så allerede selv frem til en dag, som ville være sjovere for alle parter, og jeg sørgede for, at der i god tid blev givet besked om, at de 10 bedst udklædte pirater ligeledes ville få en præmie. Med et logo forvandlet til et kranie i dagens anledning manglede bare skattekortene og alle de mange poster, der skulle til. Det skulle være tryk af plakater, der skulle udgøre dette.

Fra en til mange af den samme

Jeg valgte som altid Trykpriser.dk til opgaven. Jeg bruger altid dem til alle opgaver, for de kan levere alt på rekordtid. Desuden kan de levere en enkelt plakat og mange ens, alt efter behov, og der skulle lidt forskelligt til den skattejagt, der var planlagt.

Der var et stort fremmøde af pirater, kapere og kongens mænd på dagen. En havde endda en papegøjebamse syet på skulderen. Engagementet var enormt, dagen en kæmpesucces og de forskellige plakater har fundet vej til rigtig mange kontorer rundt omkring. Derfor er Trykpriser altid dem, jeg vælger, for de er den understregning, der gør det hele perfekt.

Share.

About Author

Comments are closed.