Sådan bliver min virksomhed set med et banner

0

Jeg har for nyligt handlet hos Trykpriser.dk. Denne virksomhed har jeg ofte handlet hos, da de har et stort sortiment af forskellige former for tryksager. Mit seneste køb var stilladsbannere, da jeg ønskede at afprøve en ny form for markedsføring. Hos Trykpriser.dk havde jeg mange muligheder for at personliggøre bannerne, så de bedst afspejler min virksomhed. Ikke nok med at jeg havde gode muligheder for dette, så var kvaliteten af de tilsendte stilladsbannere yderst gode. Disse to aspekter er supervigtige for mig, og derfor er jeg særdeles tilfreds med mine køb hos Trykpriser.dk endnu engang – og det er heller ikke sidste gang, jeg køber tryksager hos dem.

 

Bannere til stilladser og store facader

De primære ting, som jeg har brugt mine nye bannere til, er stilladser og store facader. Dette er store områder, og derfor er det ideelt at opsætte bannere herpå. Ikke nok med at det pynter på områderne, så skaber det ligeledes stor synlighed for bannerets budskab. Det gode ved stilladsbannere er, at de har en masse huller i sig, så der kan strømme luft igennem banneret. På denne måde mindskes risikoen for, at vinden blæser banneret eller stilladset ned. Jeg har også erfaret, at det er en god idé at kantforstærke alle siderne af banneret. Ved at gøre dette sidder banneret ekstra godt fast.

 

Jeg købte som sagt mine bannere hos Trykpriser.dk, og jeg har som sagt anvendt dette firma til en masse forskellige former for tryksager. Førhen har jeg også købt visitkort, blokke med omslag og foldere – alt sammen selvfølgelig med stor mulighed for selv at designe layoutet. Jeg kan godt lide at anvende det samme firma til alle tingene, da det giver mig god mulighed for at lave et gennemgående tema i alle tryksagerne. Hvis du ønsker at se Trykpriser.dk’s store udvalg, kan du klikke dig ind på deres hjemmeside her https://www.trykpriser.dk/.

Share.

About Author

Comments are closed.