Reklamefremstød

0

Jeg har nu i mange år været med til at drive familiefirmaet, og vi er i takt med tiden blevet mere og mere digitaliserede, og vi har rykket mere og mere af vores reklame ud på internettet. Men der er nogle ting, som vi ikke kommer udenom, og det er sjovt nok noget så simpelt som en plakat.

Vi viser, vi findes

Vi skal i gang med et større reklamefremstød, som skal vise de mange nye produkter, som vi fra sommeren får i vores sortiment, og som skal få kunderne til at følge med over i vores nye lokaler i det nye storcenter.

Vi er dog så  heldige, at vi kender til et firma, som altid vil og kan levere det, som netop vi står og skal bruge. Det er nemlig et firma, som kender os og vore behov. https://www.trykpriser.dk/ har i over 3 år været der, hvor vi får vores plakater og alt til messer gjort klar, de kan sætte tryk på alt, og de er kreative og lytter til kunden.

De ved, så snart de får opgaven, næsten hvad kunden vil have, og jeg har aldrig set dem fejle i deres arbejde for os.

De var som altid perfekte

Vi bestilte 100 plakater, og der var nogle meget strikse regler for udseende og budskab. Vi sendte dem et udkast, og allerede dagen efter havde de deres forslag klar.

Det var som altid lige det, vi skulle have, og de kunne bare gå i gang med at få plakaterne trykt. Vi skulle have 25 af de største og så i 3 andre størrelser, og allerede dagen før kunne vi afhente de færdige produkter, eller vi kunne få dem leveret som aftalt dagen efter.

Hvis der er noget, som du skal have tryk på, så er der ingen anden, som du bør gå til, end trykpriser.dk. De kan deres kram og har både gode priser og en yderst behagelig service.

Share.

About Author

Comments are closed.