Reklame med tryk på

0

Er der noget bedre end cirkus? Akrobater og klovne, der underholder børn i alle aldre, og det tiltrækker altid et publikum. De ældre af slagsen vil mindes de vilde dyr, mens de yngre ser frem til de tricks og numre, som klovnene nu finder på. For os er hver da et nyt eventyr, når vi rejser rundt, men smilene vi bringer er de samme.

Vi tager byerne med storm

De skal vide, at cirkus er i byen og at vi er parat til at underholde og få folk til at have nogle timer, hvor alt er sjov og ballade. Det gør vi ved altid at sørge for, at der er plakater oppe, så alle ved hvor og hvornår, de skal dukke op og lade sig fornøje.

Baggrunden er altid den samme. Vores navn og logo, så alle ved, hvem vi er. Men tid og sted varierer, så derfor skal vi have mange plakater, der er næsten helt ens. Tryk af plakater det sørger Trykpriser for hver eneste gang. For her får vi upåklagelig kvalitet, og det er ingen sag for dem at sikre, at der er styr på alle vores lokationer.

Land og rige rundt

Så snart vores program ligger fast, så går vores plakater i trykken. Det giver mulighed for at de kan blive sat op i god tid alle steder, også selvom de sender dem til vores hovedkvarter – ja den slags har et cirkus faktisk også.

Den sjoveste oplevelse var dog den gang, hvor vi var lidt sent ude. Vi valgte at hente selv, hvilket ikke var noget problem. Det skete selvfølgelig i form af to udklædte klovne, der både underholdt og fik en rundtur hos vores rigtig gode samarbejdspartner. som vi igen i år håber er at se på lægterne i teltet, nå vi igen kommer i nærheden af Esbjerg, hvor de holder til.

Share.

About Author

Comments are closed.