Post-its er uundværlige i virksomheden

0

Jeg bruger post its i det daglige. Faktisk mange flere, end jeg har tænkt over, for de er brugbare til stort set alt på en arbejdsplads. Du kan nemt ligge en besked til en kollega, klistre en note fast til din skærm, bruge dem til brainstorming, bruge dem til møder og så meget mere. Men de er ret kedelige at se på, især når jeg har dem med til møder ud af huset.

 

Jeg fandt noget bedre

 

Jeg var til et møde, og der var en deltager, der havde en stak post-its med tryk og logo på. Jeg var ikke et øjeblik i tvivl om, hvilken virksomhed han kom fra, for det viste han meget tydeligt med disse post-its, uden der var for meget reklame over det. De blev samtidig brugt som en slags visitkort, og jeg vidste, at den slags ville jeg også have hos os både til internt og eksternt brug. De ville være geniale, når vi afholdt kurser, for alle ved, at blokke, kuglepenne, og hvad der ellers er, det tager kursister med hjem, men dem her ville blive brugt vidt omkring, og jeg var ikke i tvivl om, at vores reklameafdeling ville kunne se fornuften i, at vi fik bestilt den slags.

 

Den gik rent ind

 

Det første, jeg gjorde dagen efter, da jeg igen var retur på arbejdet, var at gå ind og snakke med vores markedsføringsfolk. De kunne se endnu flere fordele i den idé, og efter en uge, da jeg skulle ud på lageret og hente forskelligt, var der kommet nye post-it. Med vores logo på. Jeg måtte igen over til markedsføring, og de havde samme dag, som jeg kom ind, kontaktet trykpriser.dk angående post-its. Det er der, de altid bestiller fra, for jeg kunne forstå på dem, at det ikke fandtes hverken bedre eller billigere andet sted. Skulle jeg bruge noget andet, så kunne jeg altid kigge på deres hjemmeside og så komme forbi til en snak igen.

Share.

About Author

Comments are closed.