Plakater alle steder

0

Klubbens flagskib skulle spille den sidste kamp i sæsonen. Det var ikke bare den sidste kamp inden sommerferien, det var kampen om oprykning. Til den slags kampe må der gerne komme rigtig mange tilskuere, for vi var så heldige, at kampen kulle spilles hjemme.

Så mange tilskuere som muligt

Selvfølgelig kan man følge vores hold både ude og hjemme, og det er der en del, der gør. Men jo flere, der kan heppe på drengene til den sidste kamp her, desto bedre. Opbakning betyder meget mere, end de fleste tror, og bare det at gå ind på grønsværen og se, at rigtig mange er der for at støtte op, det gør en forskel.

Nu skulle der gøres reklame for drengene på en måde, så det kunne komme rundt i hele nærområdet. Alle skulle vide, hvor meget det ville betyde for holdet og for klubben, hvis de kom som tilskuere. Det ville bare ikke være nok at bruge vores hjemmeside samt vores lokalavis.

Op alle steder

Derfor tænkte jeg, at plakater ville være en rigtig god idé. Vi ville kunne hænge dem op i alle forretninger rundt omkring, så alle kunne se dem Det ville skabe lige den fokus, vi ville have.

En af de andre, der er med i klubbens bestyrelse fortalte, at når han skulle have tryk noget, så brugte hans firma altid Trykprise, så hvorfor ikke til tryk af plakater? Vi tjekkede deres hjemmeside, og heldigvis var det nemt at regne ud, hvad det ville koste Heldigvis ikke for meget,for der skal jo tænkes på klubbens finanser også.

De blev desuden leveret i god tid inden kampen. Hvor der kom mange flere end forventet. Hele dagen var en succes, drengene vandt 3-0 over en svær modstander i en vigtig kamp, der blev solgt øl, pølser og sodavand en masse, og jeg kunne ikke være mere tilfreds.

Share.

About Author

Comments are closed.