Noget neutralt til vores vægge

0

Jeg har en klinik i det lokale lægehus. Vi er flere læger, både praktiserende og speciallæger, der har slået sig sammen i et stort sundhedshus, for både vi og vores patienter nyder de fordele, der er ved det. Vi har fælles venteværelse og har kunnet sikre nem adgang for alle vores patienter.

Du skal føle dig velkommen

For mange er det ikke en fornøjelse at skulle til lægen, og derfor skal vi øre det så indbydende og behageligt som muligt, men samtidig tænke meget over, at det skal være neutralt. Vild eller for moderne kunst hører ikke hjemme her, og det vi tænkte i var billeder i sort og hvid. Billeder var nok ikke nok, de skulle være store, så de kunne hænge på gangene, på gæstetoiletterne og i venteværelset samt i vores reception.

Nu skulle vi bare finde det, det skulle være, og det blev så mig, der blev udvalg til at finde på noget på alles vegne. Et stort tillidshverv, som jeg tog på mig, uden at vide, hvad jeg skulle gøre.

Hjælp fra en uventet kant

Jeg nævnte mit problem til en familiefrokost, og der fortalte min svoger mig, at han altid brugte Trykpriser til alle deres tryksager, og at han mente, de ville kunne klare nogle rigtig flotte tryk af plakater til alle vores lokaler. Han værdsætte deres arbejde, og derfor ville jeg kigge ind på deres hjemmeside.

Hvilket jeg ikke skulle komme til at fortryde. De havde gode priser og en matchende god kvalitet, og efter en god snak fik jeg sikret en masse plakater, alle i sort og hvid, der ville kunne pryde gange og lokaler hos os, og som alle ville kunne lide at skulle kigge på til hverdag.

De leverede også rigtig hurtigt, så det var bare at få boret huller i væggene og dekoreret hos os, og nu er det min tur til at anbefale Trykpriser, hvis nogen spørger.

Share.

About Author

Comments are closed.