Her ordner jeg mine tryksager

0

Jeg ejer min egen lille virksomhed, hvor jeg har tre ansatte foruden mig selv. Vi fungerer rigtig godt i vores lille team, men der skal somme tider laves nogle ekstra opgaver, som ligger uden for vores normale arbejdsområder, fordi vi er ganske få til at løfte opgaverne. Det er dog sjældent et problem, fordi folk er klar til at arbejde hårdt for projektet. Derudover er det rart, at jeg ofte kan få bestemte opgaver leveret, som min egen virksomhed ikke selv er i stand til at klare. Det gælder eksempelvis tryksager, hvor det er langt billigere og nemmere at bestille varerne udefra. 

Det er altid godt at have en god leverandør til tryksager

Heldigvis har jeg en fast, god partner, som leverer alle mine tryksager i høj kvalitet. Hos Trykpriser.dk kan jeg altid finde det, jeg søger, og jeg kan endda selv beregne, hvad prisen bliver, så jeg kan vurdere, om jeg er villig til at betale det. Der findes nemlig en smart beregner på hjemmesiden, som gør det meget overskueligt at ordne den slags. Derudover er det en fordel, at priserne er rigtig gode, og jeg smider sjældent penge ud af vinduet, når jeg bruger denne metode. Mine behov er mange inden for tryksager, men heldigvis bliver jeg hjulpet godt på vej af Trykpriser.dk, som også står klar til at rådgive mig. 

Jeg bruger blandt andet Trykpriser.dk til følgende: 

– Foldere. Sommetider har jeg brug for en mindre folder om mine produkter og mine ydelser i virksomheden. Dette fås nemt hos Trykpriser 

– Blade. Jeg udgiver et blad et par gange om året, som jeg får trykt hos min faste samarbejdspartner 

– Visitkort. Når jeg får nye ansatte, eller når jeg selv er løbet tør. Visitkortene er pæne, simple og billige 

– Plakater i alle størrelser. Det kan være A4-ark men også store og mere komplekse plakater. 

Share.

About Author

Comments are closed.