Flyers i fantastisk kvalitet – perfekt til alverdens ting

0

Min virksomhed har længe anvendt brochurerne uddeling ved events. Disse har vi uddelt gennem salg eller ved messer, og vi har også foldere liggende i vores reception. Dog ønskede vi til at forny denne informationskilde, således den blev optimeret. Jeg havde hørt om andre virksomheder, der havde stor succes med flyers, og derfor tænkte jeg, at min virksomhed også skulle prøve det. Det fungerer helt vildt godt, da kunden med blot et enkelt blik kan få mange informationer. Derudover er det en billig løsning, da man ikke skal have printet specielt meget på papiret, og dette er selvfølgelig ligeledes en stor fordel.

 

Sørg for at overveje designet

Vi har prøvet os lidt frem med forskellige former for designs på vores flyers og brochure, og vi har helt klart fundet ud af, at der er forskel derpå. Vores erfaring er, at det er vigtigt at have en fængende overskrift. På denne måde bliver kunden gjort opmærksom på flyeren med det samme. Derudover har vi fremhævet kontaktinformationerne med fed skrift, da dette er en af de mest væsentlige informationer på flyeren. Dette kan være virksomhedens adresse, telefonnummer, hjemmeside eller mailadresse – alt afhængigt af brochurens budskab. En anden ting, som er afhængig af budskabet, er uddelegerings placering. Her har vi fundet ud af, at det er vigtigt at overveje målgruppen, inden man deler dem ud. Når man tager alle disse overvejelser på og gør sig nogle tanker omkring det, kan gode flyers virkelig gøre godt for en virksomhed.

 

God kvalitet hos Trykpriser.dk

Den leverandør, vi valgte til at lave vores flyers, var Trykpriser.dk. Denne leverandør laver yderst gode tryksager, og dette gælder blandt andet også flyers. Man har en del valgmuligheder på hjemmesiden, og derfor kan man nemt tilpasse og personliggøre de forskellige tryksager efter ens behov. De udfører et virkelig godt arbejde, og vi vil uden tvivl anvende Trykpriser.dk til andre tryksager i fremtiden.  

Flyers i fantastisk kvalitet – perfekt til alverdens ting

Share.

About Author

Comments are closed.