Flotte memoblokke med logo er god reklame for vores coachingvirksomhed

0

Jeg ejer en coachingvirksomhed sammen med to partnere, hvor vi både coacher, holder foredrag om personlig udvikling og tilbyder en coachinguddannelse. Vi har en stor kontaktflade af privatpersoner og virksomheder, der henvender sig til os i forbindelse med coaching, foredrag og undervisning, og i den forbindelse er det vigtigt for os, at vi kan markedsføre os effektivt. Jeg har flere gange haft behov for at bestille tryksager – bl.a. har jeg bestilt små memoblokke med logo på, som vi bruger som reklame og deler ud til vores klienter og kursister, ligesom vi har delt dem ud på messen SUND livsstil i Øksnehallen, som vi deltog i sidste år. Jeg valgte Trykpriser.dk som leverandør efter at have søgt på nettet efter en seriøs og erfaren leverandør af tryksager. Jeg havde nemlig haft en uheldig oplevelse med en anden leverandør, som ikke leverede det, jeg havde bestilt. Hos Trykpriser.dk oplever jeg til gengæld en stor professionalisme og ekspertise, og de er meget imødekommende og kreative at samarbejde med. Jeg fik designet en memoblok med vores logo på, og den er utrolig flot og indbydende. Når vi deler memoblokke gratis ud til vores klienter og kursister, reagerer de positivt, og den samme positive respons får vi, når vi har været ude og holde foredrag om coaching på arbejdspladser og efterfølgende deler memoblokke ud til deltagerne. Som jeg ser det er memoblokke den perfekte giveaway. Det er en sjov måde at blive husket på – og de husker os, og de anbefaler os videre til andre. Hos Trykpriser.dk har de et kæmpestort udvalg af tryksager, og det er nemt at bestille f.eks. memoblokke, for de har en prisudregner på Trykpriser.dk, hvor man lynhurtigt kan se, hvad den samlede pris er. Man kan også se, hvor lang produktionstiden er på de enkelte varer. Trykpriser.dk er en del af Grafisk Trykcenter, og kvaliteten er altid i top, når jeg modtager memoblokke med logo eller andre tryksager, og priserne er favorable, så jeg kan varmt anbefale dem til andre firmaer.

Share.

About Author

Comments are closed.