En god idé med logo på kuverter

0

I anledning af vores jubilæum i den lokale idrætsforening, havde jeg tænkt, at der bl.a. skulle være en tombola. Sådan en god gammeldags en med præmier, der i dette tilfælde skulle være gavekort til forskellige lokale forretninger og restauranter, der havde været villige til at donere gaverne til os. 

En sjov idé

Jeg har løbende haft et godt samarbejde med trykpriser.dk, der bl.a. trykker konvolutter og brevpapir til min virksomhed, så jeg tænkte, det var stedet for mig her også. Jeg havde nemlig besluttet, at præmierne skulle være gigantiske konvolutter, der indeholdt gavekortene til de forskellige forretninger. På en solskinsdag ville alle kunne se vinderne gå rundt med dem, og de ville se logoet for både klubben og for sponsoren, og jeg mente, det ville være den bedste måde at gøre reklame for begge dele. De ville også se spændende ud i tombolaen, og på den måde ville de kunne lokke flere til at købe lodder og støtte os alle sammen.

Ingen problemer hos trykpriser.dk

Normalt bestiller jeg brevpapir og konvolutter i standardstørrelser til min egen virksomhed, så jeg ringede og spurgte til de store kuverter. Det var intet problem, og jeg kunne bare sende det materiale, der skulle trykkes på, så skulle de nok sørge for resten. Der gik ikke længe, før det endelige design var i hus og konvolutter sendt i trykken. De ankom uden så meget som et bukket hjørne, og de var pragtfulde. De så også rigtig godt ud i tombolaen på en dag, hvor vi heldigvis var velsignet med solskin. Der gik ikke længe, før der var store konvolutter i armene på børn og voksne og på billeder taget af lokalavisen, og jeg så en stor konvolut blive brugt som betaling hos den lokale vinhandel den anden dag.

Share.

About Author

Comments are closed.