Derfor anbefaler jeg Trykpriser.dk

0

Denne artikel vil fokusere på, hvorfor jeg anbefaler andre at bruge Trykpriser.dk, når der skal ordnes forskellige tryksager i virksomheden. Jeg har nemlig selv rigtig stor erfaring med netop Trykpriser.dk, når jeg har ordnet forskellige ting i min egen, mindre virksomhed. For mig er det vigtigt, at jeg altid har tillid til mine leverandører, og det har jeg følt fra starten af i dette tilfælde. Servicen har været god, jeg har kunnet spørge til råds, og så har jeg følt, at jeg har haft med eksperter på området at gøre. Det har været vigtigt, fordi jeg ikke selv ved noget som helst om det tekniske i trykarbejdet – udelukkende æstestikken på de forskellige ting. 

Find de bedste priser på dine tryksager. Gør det her.

Mine behov har primært gået på, at jeg behøvede nogle produkter, som skulle være personlige. Det betyder, at jeg skal have logo på alt, jeg trykker, og jeg skal have en bestemt grafik. Det skyldes, at jeg gerne vil have folk til at genkende mit firma, og derfor skal min leverandør selvfølgelig være i stand til at løse den opgave. Det kan jeg fuldt ud sige, at Trykpriser.dk har gjort, og jeg har fået det, jeg efterspurgte fra starten. 

Jeg har eksempelvis fået lavet nogle plakater med mit logo og mine slogans på, hvilket jeg er super tilfreds med. Derudover har jeg også fået lavet mindre opgaver som eksempelvis foldere, som selvfølgelig også er blevet lavet med den grafik, jeg ønskede. 

Hos Trykpriser kan man selv danne sig et overblik over opgaven, fordi man kan bruge en beregner, som giver et indtryk af, hvad det vil koste at få lavet nogle bestemte tryksager. Derudover er webshoppen meget overskuelig, og den er dermed nem at gå til. Priserne er i den absolut lave ende, hvilket selvfølgelig er vigtigt for en mindre virksomhed som min. 

Share.

About Author

Comments are closed.