Beachflag til forskellig brug

0

Jeg har for nyligt købt lidt nyt ind til brug på messer, når jeg rejser rundt omkring og reklamerer for min virksomhed. Jeg har nemlig investeret i et flot beachflag af virkelig god kvalitet fra webshoppen trykpriser.dk.

Trods sit navn er beachflaget ikke kun til brug på en strand, eller til udendørs brug – jeg opdagede nemlig, at det også er virkelig fint at bruge på eksempelvis messer, og at man derudover selvfølgelig også kan vælge at bruge det i udendørs sammenhæng, eksempelvis stående fast ude foran sin virksomhedsindgang eller til ekstra reklame i perioder med gode tilbud eller andet. Især for folk som mig, hvis virksomhed ikke har en traditionel facade, er det en god idé med noget, der gør ekstra opmærksom på ens placering. Det bruger jeg nu beachflaget til – og som sagt tager jeg det også med mig, når jeg skal rundt omkring og reklamere. Det er virkelig fedt med et reklameelement, som tjener flere forskellige formål, og som jeg kan bruge hele året igennem. 

Jeg købte altså mine beachflag på https://www.trykpriser.dk/beachflag fordi jeg – efter en undersøgelse af de forskellige udbydere på markedet – fandt frem til, at de tilbød både en virkelig god service og fornuftige priser for deres kvalitetsvarer. Jeg fik endda hjælp til det grafiske i forbindelse med at opsætte mit virksomhedslogo på flaget, og hele købet gik, som det skulle. Da det kom til leveringen, fik jeg også god hjælp, da jeg gerne ville have leveret så hurtigt som muligt, inden jeg skulle afsted på en lang række messer hen over vinteren. Det blev jeg forsikret om var muligt, og da tiden var knap var jeg ikke sikker på, hvad jeg skulle tænke om chancerne for, at det ville holde stik. Men ganske rigtigt: inden for overraskende kort tid ankom de fire flag, jeg havde bestilt! 

Share.

About Author

Comments are closed.