Beachflag i indkørslen er rigtig god reklame for min it-rådgivningsvirksomhed

0

Min it-rådgivningsvirksomhed har haft vokseværk, og derfor flyttede vi for nogle måneder siden ind i nye lokaler i Ballerup. For at kunder og samarbejdspartnere nemt kan finde os i den store bygning, som også huser andre virksomheder, har vi købt beachflag, som vi har sat i indkørslen, så det er tydeligt, at vi bor her. Vi er glade for at have valgt den løsning, fordi det skaber stor synlighed og opmærksomhed, og det er en nem måde at markedsføre virksomheden på.

Flotte beachflag og tryksager med firmalogo

Jeg bestilte de flotte beachflag hos Trykpriser.dk, som jeg i forvejen har valgt som leverandør af forskellige tryksager til min virksomhed. Trykpriser.dk er en del af Grafisk Trykcenter, og de har mange års erfaring med at levere tryksager, bannere m.m. af høj kvalitet. Som virksomhed er det utrolig vigtigt med en visuel identitet, og jeg har eksempelvis fået lavet flotte visitkort med navn og firmalogo til mig selv og mine ansatte, og vi har også post-it blokke med firmalogo, som vi ofte forærer til kunder og samarbejdspartnere som gratis reklame. Sidst vi var til it-messe fik vi også lavet foldere og flyers med informationer om vores firma, som forbipasserende kunne tage med. Det skaffede os en del nye kontakter og kunder, at vi fik gjort reklame for os selv på den måde.

Rigtig god kundeservice og lave priser

Hos trykpriser finder jeg alt det, som jeg har brug for af tryksager, reklameartikler og bannere, og takket være prisberegneren på hjemmesiden kan jeg hurtigt regne mig frem til, hvad det vil koste. Priserne er altid favorable og serviceniveauet højt. Jeg kan til enhver tid få professionel vejledning, hvis jeg har brug for det, samt hurtig levering. Jeg kan derfor klart anbefale Trykpriser.dk som leverandør til alle virksomheder, der har brug for f.eks. tryksager eller beachflag af høj kvalitet til lave priser.

Share.

About Author

Comments are closed.